În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România”, cel mai intens reality televizat, urmărit de milioane de telespectatori, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire, într-un nou duel sportiv, totul pentru o miza uriașă. Joi, la “Survivor România”, se va disputa Jocul pentru recompensă, concurenții celor două echipe se vor duela pentru unul dintre premiile votate de public. Astfel, fanii au avut de ales, pentru echipa câștigătoare din această seară, între porții de cheescake și un coș cu legume, vot ce a fost exprimat pe pagina oficială de instagram a emisiunii, survivorromania.oficial.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp explică de ce Daniela, iubita Faimosului, nu a fost trecută în mesajul familiei!

survivor românia 11 februarie 2021
Survivor România doar la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

survivor românia 11 februarie 2021
Probele de la Survivor România 2021.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Survivor România doar la Kanal D

Tensiunea și frustrările acumulate în rândul Faimosilor nu scad în intensitate, pe măsură ce lipsurile își spun cuvântul, iar epuizarea pare că își pune tot mai acut amprenta asupra concurenților. Conștiința nu îi dă pace lui Jador, după eliminarea Georgianei Lupu din competiție, în urma nominalizării pe care chiar acesta a făcut-o. Faimosul își exprimă deschis regretul cu privire la eliminarea Georgianei de la “Survivor România”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: În această, la “Survivor România”, se dispută Jocul pentru recompensa aleasă de public

survivor românia 11 februarie 2021
Concurenții Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Mie chiar îmi pare că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă, avea un suflet bun, din tot ce este aici”, spune cu mâhnire Jador.

Traseul sportiv extrem de spectaculos, amplasat în apele Marii, pe care vor evolua în această seară Faimoșii și Razboincii, în jocul săptămânal pentru recompensă, îi va solicita la maximum pe aceștia.

Forța, viteza, stăpânirea de sine și determinarea, acestea sunt doar câteva dintre calitățile demonstrate de concurenți, în duelul din această seară, la “Survivor România”.

Citeste si: Kanal D, lider absolut pe podiumul audiențelor, cu ”Survivor Romania”

survivor românia 11 februarie 2021
Emisiunea Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați o nouă ediție incendiară a reality-ului “Survivor România”, joi seară, la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si