Gratiela Duban, Ghita Balmus si Emy Alupei au declarat razboi taberei formate din Cezar Juratoni, Elena Ionescu, Asiana Peng si Sonny Flame, iar cele doua grupuri si-au aruncat cuvinte grele, acuzatii si reprosuri fara precedent in incercarea de a castiga avantaj si a ramane in competia „Survivor Romania”.

Consiliul a fost unul extrem de tensionat, zarurile conflictului fiind aruncate. Faimosii i-au nominalizat pentru eliminare pe Gratiela Duban si Ghita Balmus, cei doi fiind acum la ”mana” publicului.

Nominalizatii au declarat ca se asteptau sa fie trimisi spre eliminare, Gratiela Duban fiind cea mai critica la adresa echipei sale.

" Suntem o echipa doar cand castigam!",  a acuzat aceasta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atat faimoasa actrita cat si basketbalistul au cerut sprijinul publicului pentru a ramane in competitie, in ciuda atmosferei incarcate de care au parte in echipa.

"Mi-am gasit un suflet ca al meu (n.r; Ghita Balmus). Imi este foarte greu sa spun lucrul asta, pentru ca Ghita imi este apropiat. Prietenia noastra nu este doar aici la <Survivor>, va continua sigur si afara.

Pentru copilul meu vreau sa raman in aceasta competitie, sa ii dovedesc ca sunt o luptatoare, sa ii dovedesc ca lupt pana la capat",  a declarat Gratiela Duban.

Ghita a facut si el apel la public sa ramana in competitie, in ciuda faptului ca este la duel cu Gratiela.

" Greu sau nu, din pacate, va trebui sa ne duelam la propriu in fata publicului.

Este clar ca dintre mine si ea imi doresc sa raman eu in aceasta competitie.(...) Mi-am dat seamna ca oamenii nu au doua fete, au  mii de fete. Consider ca mai am mult de aratat in aceasta eminsiune si cu siguranta imi doresc sa raman cat mai mult",  a spus Ghita Balmus.

​Daca se vor ameliora conflictele in echipa Faimosilor si ce alte aliante se vor forma la „Survivor Romania”, aflati urmarind o noua editie a reality-ului, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si