Close sidebar
Close sidebar

Survivor România. Lino Golden a fost eliminat din echipa Faimoșilor

În emisiunea din această seară de la „Survivor România”, un Faimos a fost eliminat.

C.G.,

Survivor România. Lino Golden a fost eliminat din echipa Faimoșilor

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru prima oară la „Survivor România”, au fost propuși patru concurenți dspre eliminare: Bogdan, Raul, Asiana și Lino.

Înainte de vot, au fost mai multe schimburi de păreri între coechipieri, fiecare și-a exprimat nemulțumirile și cum ar trebui să se dezvolte ei ca echipă. Ulterior, momentul mult așteptat a venit: eliminarea. Faimosul care a părăsit competiția este Lino Golden.

„Sincer să fiu am stat mai mult decât m-am așteptat. M-a întărit foarte mult experiența prin care am trecut. M-am distrat și pe traseu. În mintea mea ste doar ce o să mănânc acasă. O să-mi văd iubita, prietenii”, a declarat Lino, după ce a aflat că iese din competiție.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Pentru mine Survivor a însemnat maturizare, chiar dacă am stat puțin timp. Am învățat să apreciez tot ce nu am pe insulă. Mi-a plăcut foarte mult experiența asta”, a adăugat Lino. 

Survivor România. Lino Golden a fost eliminat din echipa Faimoșilor

În încheire, Lino a mărturisit că singurul lui regret este că nu a slăbit destul. 

Lino Golden, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni

Lino Golden, pe numele sau real, Radu Cârstea, în vârstă de 22 de ani, este un tânăr ambițios care a cunoscut celebritatea încă din adolescență, dragostea pentru muzică și-a cultivat-o încă din copilărie.( Citeste si: Andrei Ciobanu, Războinicul de la Survivor România, drama care l-a îngenuncheat. „S-a luptat cu o boală necruțătoare!”)

„La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. Țin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dieta pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”,  a povestit Lino Golden.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI