Suspectul principal al crimei de la Brăila a fost reținut seara trecută de către oamenii legii. Este vorba despre un bărbat care are antecedente și a stat în spatele gratiilor până în luna martie a acestui an.

Chiar dacă a fost filmat de către camere de supraveghere intrând și ieșind din cabinetul stomatologic, individul nu recunoaște că a comis crima și nu a vrut să stea de vorbă cu polițiștii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Un trib complet izolat de restul lumii a ucis cu arcuri și săgeți doi tăietori de lemne în Pădurea Amazoniană- antena3.ro

Citește și: UPDATE Noi detalii în cazul doctoriței ucise în propriul cabinet. Ce a făcut criminalul din Brăila, după ce i-a aplicat stomatologului mai multe lovituri de cuțit: „Ceea ce se găsește în telefon…”

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima

Ar fi omorât-o cu sânge rece pe doctoriță, după care și-a schimbat hainele și și-a văzut liniștit de drum

Până în acest moment nu se știe care a fost motivul crimei, dar principalul suspect în acest caz spune că nu se consideră vinovat și că nu are ce să își reproșeze.

De asemenea, întrebat de jurnaliști dacă el este cel care a ucis-o pe Marina, bărbatul a negat fapta.

Bărbatul a fost capturat sâmbătă seara, după un filaj al autorităților. A fost găsit pe o stradă din Brăila după 4 zile de căutări intense. Chiar dacă acesta nu a vrut să comunice cu oamenii legii, bărbatul a fost reținut în urma probelor biologice. Polițiștii vorbesc acum despre o crimă cu premeditare.

Vă reamintim că Marina a fost ucisă în cursul zilei de marți, chiar în cabinetul stomatologic pe care îl avea la Brăila. Avea 41 de ani și venise în România din Republica Moldova. Chiar dacă a încercat să se apere, femeia a fost răpusă de mai multe lovituri de cuțit. De la locul tragediei lipseau telefonul femeii și arma folosită la uciderea acesteia, pe care anchetatorii nu au reușit încă să le  găsească. 

Citește și: A rămas fără permis după ce a mâncat o ciocolată cu rom! Șoferul a dat în judecată Poliția. Cine a avut câștig de cauză

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si