Un bărbat din Florida care a păcălit polițiștii timp de 39 de ani, în ciuda a trei apariții în lista „America’s Most Wanted” a fost prins în California în această lună.

Citește și: Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timișoara ar fi fost acasă la părinți după ce a comis ororile. Unde se ascundea individul? „Totul a fost cu premeditare”

Suspectul de crimă trăia liniștit ca președinte al unei comisii locale de apă, potrivit rapoartelor din presa americană.

Donald Santini, în vârstă de 65 de ani, a dispărut din comitatul Hillsborough în 1984, după ce a fost numit principalul suspect în crima brutală prin strangulare a unei femei, Cynthia Ruth Wood.

Conform poliției americane, cadavrul tinerei fusese găsit aruncat într-un canal plin de apă.

Cum a fost prins suspectul, după 40 de ani de la crimă 

Folosind mai mult de o duzină de pseudonime și schimbări frecvente de locație, Santini a scăpat de captură înainte de a fi găsit în sfârșit în Campo, o comunitate rurală de doar 3.000 de oameni în afara San Diego.

Citește și: Fetița de 12 ani, găsită fără suflare în lada patului, a încercat să se salveze până în ultimul moment. Mărturisirea pe care Ana i-a făcut-o unei prietene despre concubinul mamei, cu doar o zi înainte să dispară. Copila nu se simțea în siguranță

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Suntem cu toții uluiți”, a declarat pentru ABC 10 un coleg al lui Santini de la compania de apă.

„El a fost un pilon al comunității. Părea onest. Încă încerc să procesez toate acestea”, a mărturisit colegul.

Cynthia Ruth Wood, mama a trei copii, ucisă în 1984

Cynthia Ruth Wood, mama a trei copii, ucisă în 1984

[Sursa foto: Twitter]

În umră cu 39 de ani, Donald Michael Santini a sunat-o pe Cynthia „Cindy” Ruth Wood, în vârstă de 33 de ani, promițându-i că va oferi informații despre soțul ei care ar putea-o ajuta să câștige custodia copiilor ei, potrivit polițiie americane.

Wood s-a întâlnit cu Santini pe 6 iunie 1984. După aceea, Cynthia Wood nu a mai fost văzută în viață, iar pe 9 iunie 1984, trupul ei a fost găsit într-un șanț plin cu apă din Riverview, conform documentelor instanței din Hillsborough.

O autopsie a stabilit că mama a trei copii din Bradenton fusese sugrumată.

Bărbatul avea la activ multe alte infracțiuni

Martorul Pamela Lynn Kincaid le-a spus detectivilor din biroul șerifului din Hillsborough County că Charles Michael Stevens, un pseudonim folosit de Santini, i-a mărturisit că l-a ucis pe Wood, spun înregistrările. Stevens a fost unul dintre cele trei pseudonime pe care autoritățile le-au stabilit pe Santini înainte de moartea lui Wood.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Problemele lui Santini cu legea au început în 1978, când a fost condamnat pentru viol în timp ce slujea în armata SUA la Frankfurt, Germania, potrivit unui articol din 1985 din Herald.

La întoarcerea în statul său natal, Texas, a fost acuzat de tâlhărie calificată în legătură cu jaful unui magazin de proximitate în 1983.

El a mărturisit că e vinovat, dar apoi a dispărut din statul american câteva zile mai târziu. Data viitoare când a reapărut, lucra ca îngrijitor în Longboat Key sub pseudonimul Stevens.

Cynthia Ruth Wood, mama a trei copii, ucisă în 1984

Criminalul s-a ascuns de-a lungul a 40 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si