Cum sezonul vacanțelor a început, pare că odată cu el a început și cel al nemulțumirilor- sute de oameni acuză compania Blue Air că vinde bilete reduse la preț pentru ca apoi să anuleze cursele, iar oamenii să fie nevoiți să plătească sume mult mai mari pentru a schimba ziua zborului.

Alternativele oferite implică cheltuieli în plus

Unul dintre păgubiți este Ovidiu. Tânărul a cumpărat de două ori bilete prin această companie, însă de fiecare dată zborul i-a fost anulat.

Ca alternativă, compania i-a oferit următoarele variante:

1. Schimbați zborul gratuit pentru altă dată la care aveți nevoie.
2. Anulați rezervarea și cereți înapoierea banilor.

Citeste si: Un bărbat din Tulcea a fost prins de polițiști în timp ce intenționa să vândă droguri. Suspectul fusese eliberat condiționat în luna martie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe hârtie lucrurile par simple, însă aceste variante nu sunt deloc unele gratuite, ba din contră, implică alte cheltuieli, cum este și cazul lui Ovidiu.

Cât durează înapoierea banilor

Iar în ceea ce privește banii, înapoierea acestora poate dura chiar și mai mult de un an, timp în care oamenii rămân cu sumele blocate, ba chiar pierd și banii pe care i-au plătit apoi pentru cazare.

Citeste si: Scumpirile din România, în topul majorărilor de prețuri din Europa

Contactați de echipa știrilor KanalD, reprezentanții Blue Air au spus că anulările au fost cauzate de lipsa noilor avioane care nu au ajuns încă în posesia companiei astfel că nu au mai putut opera zborurile. Cu toate acestea, însă, continuă să vândă bilete reduse.

Citeste si: Mesaje de Rusalii 2022: Cele mai frumoase urări şi imagini cu text creştine

Un total de 10% dintre zboruri ar fi fost anulate, spun chiar reprezentanții companiei.

Citeste si: Un șofer a lovit trei mașini parcate în timp ce era live pe Facebook

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si