Nici bine nu a plecat din gara din Iași, că trenul care trebuia să ajungă la București s-a defectat într-un tunel lung de 250 de metri în localitatea Bârnova. Sătui de situațiile de acest fel care se tot repetă la fiecare călătorie cu trenul, oamenii și-au pierdut răbdarea.

Citește și: Un copil de 5 ani din Fetești a plecat de acasă fără să le spună părinților. Polițiștii l-au găsit într-un tren care mergea spre Constanța

„Ală nu e de vină, ală nu e de vină, a cui e vina, a noastră? Noi am plătit bilete normal, suntem călători, ne vedem de treaba noastră. Când a plecat locomotiva din stație, i-a făcut cineva o verificare să vadă în ce stadiu se află? Cum mergi 10 minute și după nu mai poate să pornească?”

O oră și jumătatea au așteptat călătorii pentru o nouă locomotivă

O oră și jumătate au fost blocați călătorii în tunel în așteptarea unei alte locomotive, doar că și cea trimisă s-a defectat după ce a scos vagoanele din tunel așa că a urmat o altă așteptare de aproape 2 ore.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Dacă am bilet la avion, ce să-i spun lui ală? Sau ce să fac, să mă bat în judecată cu CFR? Să pierd un serviciu? Pentru ce?”

După mai bine de 3 ore, trenul a plecat spre București. Pentru că nu s-a mai simțit în siguranță să continue călătoria cu trenul, această doamnă a renunțat. Trebuia să ajungă la București, dar a preferat să se întoarcă în Iași și să ajungă în Capitală cu un alt mijloc de transport.

„Încă de la începutul călătoriei, controlorul ne-a spus că locomotiva este stricată, dar nu s-au luat măsuri pentru reparare și au plecat în mod iresponsabil, știind că locomotiva nu va merge. În tunel, am staționat o oră și jumătate, în condiții cumplite, groaznice, geamurile nu se deschideau decât cu cheie, aer nu aveam.”

Reprezentanți CFR au transmis că oamenii care au călătorit cu acest tren pot cere restituirea sumei pe care au plătit-o pentru bilet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si