Problema a aparut in momentul in care firma care vinde medicamentul compensat folosit in tratamentul fibrozei chistice s-a schimbat, dar codul de lista al tratamentului nu a fost modicat, iar farmacistii nu il pot elibera gratuit, anunta  Stirile TVR.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum parintii a 300 de copii care sufera de aceasta boala trebuie sa plateasca singurul medicament care, pana de curand, era gratuit. In functie de varsta si de gravitatea bolii, oamenii trebuie sa scoata lunar din buzunar sume cuprinse intre 250 si 1000 de lei. Aceste costuri implica sacrificii mari pe care bietii oameni trebuie sa le faca.

Problema a aparut in momentul in care firma care vinde medicamentul compensat folosit in tratamentul fibrozei chistice s-a schimbat, dar codul de lista al tratamentului nu a fost modicat, iar farmacistii nu il pot elibera gratuit, anunta Stirile TVR.
Acum parintii a 300 de copii care sufera de aceasta boala trebuie sa plateasca singurul medicament care, pana de curand, era gratuit.
In functie de varsta si de gravitatea bolii, oamenii trebuie sa scoata lunar din buzunar sume cuprinse intre 250 si 1000 de lei. Aceste costuri implica sacrificii mari pe care bietii oameni trebuie sa le faca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si