Close sidebar
Close sidebar

Sute de enoriaşi, revoltaţi după ce episcopul s-a răzbunat pe ei pentru că nu au fost la vot: "Să le fie ruşine!"

Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Vicenţiu Grifoni, nu le-a permis enoriaşilor să intre în altarul unei biserici resfinţite, pe motiv că e o perioadă de doliu pentru Biserică.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Slujitorul Domnului s-a referit la faptul că referendumul pentru familia tradiţională nu a trecut. Oamenii s-au revoltat, mai ales că biserica a fost reabilitată din banii lor: „Credinţa-i credinţă, referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi că nu s-a dus lumea la referendum?“.

"Avand in vedere această perioadă de doliu, suferinţă şi durere, astăzi nu se va intra în Sfântul Altar si vom lăuda pe Dumnezeu din faţa catapetesmei", i-a anunţat Episcopul Vicenţiu Grifoni pe credincioşi, potrivit TV Ialomiţa. 

Oamenii s-au revoltat. "Asta era problema, că n-a fost lumea la vot? Aia era doliu? Credeam ca a murit un Părinte de-al lor si trebuia să ţinem doliu la biserică. Să le fie ruşine, că dacă vor ei să facă prostii sau nu vor tot fac. Că au făcut şi părinţii între ei prostii şi au făcut şi copii, şi acum sunt sfinţi", a spus o femeie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O alta persoana a susţinut că ceea ce s-a întamplat are legătura doar cu politica şi nu cu Dumnezeu. "Credinţa-i credinţă, referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi ca nu s-a dus lumea la referendum?", a fost o alta reacţie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI