Close sidebar
Close sidebar

Sute de greci, blocați în aeroportul din Timișoara! Ce s-a întâmplat

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un avion care zbura de la Londra la Salonic, a aterizat ieri la Timișoara din cauza ninsorii puternice care a determinat închiderea aeroportului din Grecia. A urmat o noapte albã, pentru sutele de strãini care s-au trezit captivi într-o aero-garã. 

Vacanță lor s-a transformat în câteva clipe într-un coșmar și au rămas blocați pe teritoriul țării noastre, deși destinația lor era... Grecia!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Din cauza condițiilor meteo avionul  în care se aflau nu a putut ateriza la Salonic ci a aterizat de urgență la Timișoara. Petru cei 182 de pasageri au urmat ore întregi de așteptare până când  reprezentanții companiei le-au oferit  pasagerilor varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Doar 100 de persoane au acceptat această ultima soluție, în timp ce alte 70 au decis să rămână în aerogară protestând față de această situație.

Conducerea Aeroportului Internațional Timișoara a oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aștepta în mod civilizat rezolvarea situației.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI