Situatie dramatica in Parcul National Bwabwata. Rangerii au declarat ca de duminica pana acum cel putin 100 de hipopotami au murit  din cauza unei posibile epidemii de antrax. Acestia au declarat ca numarul animalelor moarte ar putea fi mult mai mare si ca o parte dintre cadavre ar fi fost mancate de crocodili.

Citeste si: Tanar roman, condamnat la 6 ani de inchisoare in Anglia pentru ca si-a lasat sotia insarcinata

Sursa:  Namibian Broadcasting Corporation

"Numarul mortilor ar fi de 109. Credem ca este vorba despre o epidemie de antrax. Veterinarii noastri fac cercetari si ne vor oferi un raspuns in cel mai scurt timp posibil!", a declarat directorul adjunct al parcului, Apollinaris Kannyinga pentru Namibian.
El a mai declarat ca o parte din cadavre au fost mancate de crocodili si de vulturi si avertizeaza populatia sa nu consume carne pentru ca este posibil sa fie contaminata cu antrax.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Inainte de acest dezastru erau 1.300 de hipopotami in Namibia. Acum, numarul animalelor a scazut dramatic.
Antraxul este o boala bacteriana cauzata de Bacillus anthracis, transmisa prin spori care pot persista in pamant si zeci de ani.

Sursa foto: Namibian Broadcasting Corporation

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si