Aceste mamici au fost inselate cu zeci de mii de lei, dupa ce au cazut in plasa unor escroci de pe internet. Au comandat pe internet scutece de calitate si servetele pentru bebelusi, toate la pret de nimic.

Preturile la scutece, chiar si de 3 ori mai mici decat pe piata, le-au facut pe mame sa vireze numaidecat sume uriase in contul unei necunoscute. Unii parinti comandasera pentru toate rudele si prietenii care aveau nou-nascuti.

„Initial nu am fost super incantata de a da banii in avans. Aveau termen 25-40 de zile lucratoare. Mi-am facut curaj cu o alta prietena, prima oferta am dat-o impreuna, ce i drept a durat in jur de 5 luni”, povesteste femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totul era o escrocherie bine gandita,

menita sa castige increderea clientelor.

„Dupa cinci luni de zile a venit oferta respectiva cu compensatii, cadouri si automat m-am gandit ca e o oferta super buna si am mai dat o comanda  iar din februarie si pana acum nici macar o explicatie nu am primit”, mai spune aceasta.

Parintii pacaliti arata cu degetul spre o femeie din Gorj, dar nimeni nu stie exact cum o cheama sau cum arata.

Pana acum, la Iasi au fost depuse cele mai multe plangeri.

Subinspector Anca Vijiac, purt de cuv IPJ Iasi: „In cursul acestei zile la sediul IPJ IASI s-au prezentat 14 persoane care au reclamat ca sunt victime ale unei posibile inselaciuni prin intemediul internetului”.

In realitate, insa, ar fi vorba despre sute de parinti din toata tara, care au crezut orbeste in falsele anunturi. Prejudiciul se ridica la sute de mii de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si