Close sidebar
Close sidebar

Sute de mesaje pentru Adina Alberts, după ce antreprenoarea a anunțat că oferă pensie privată pentru 3 bătrâni! Un alt om de afaceri spune că-i va urma exemplu

Inițiativa Adinei Alberts de a oferi o pensie de 1.000 de lei lunar pe viață pentru trei bătrâni cu probleme a primit zeci de reacții în mediul online.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Câteva zeci de cazuri au ajuns pe masa Adinei Alberts, la nici 24 de ore după ce a anunțat că oferă o pensie de 1.000 lei pe lună pentru trei bătrâni care au mai multă nevoie. Au ieșit la iveală cazuri extreme, cu bătrâni care trăiesc dintr-o pensie de 300 lei oferită de stat, care nu au locuință sau care sunt bolnavi, dar nu au bani de tratament.

Cel mai important este că ideea medicului Adina Alberts a avut reacții și din partea oamenilor de afaceri. Adrian Agrigoroae, un mic antreprenor, a anunțat și el că vrea să ajute o familie de bătrâni, urmând exemplul Adinei Alberts.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Bună seara, am văzut inițiativa dumneavoastră și doresc să ajut și eu o familie de bătrâni. De preferat din sectorul 4, deoarece aici îmi desfășor activitatea zilnic și doresc să fiu aproape de ei. Numele meu este Adrian Agrigoroae, administrator la Kubic Vision.

Dacă cineva este interesat de sprijin, cu mare drag”, a scris afaceristul pe pagina Adinei Alberts.

Citeste si: Chirurgul estetician Dr. Adina Alberts oferă cate 1.000 de lei (pe viață) pentru 3 pensionari

Citeste si: Dr. Adina Alberts, despre falsului medic Matteo Politi: ”Autoritățile cunoșteau situația. Am făcut sesizare pe la mijlocul lunii noiembrie”

Citeste si: Dr Adina Alberts este cea care a descoperit că falsul medic italian, Matthew Mode, nu știe să opereze: „La nivel de discuție medicală omul este strălucit, te induce în eroare”

Adina Alberts a anunțat ieri că vrea să dea un exemplu pentru oamenii de afaceri care ar trebui să se implice din punct de vedere civic.

”Dragii mei, de mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei. Am găsit. Voi oferi 3 ajutoare private de pesnie în valoare de 1.000 lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ. Vă rog insistent să îmi aduceți la cunoștință cazurile care s-ar încadra în cerințele mele. Trimite copie CI, cupon pensie și un filmuleț scurt cu bătrrâna/bătrânul, pe office@carezone.ro. Îmi doresc ca gestul acesta să îi determine și pe alții să mi se alăture și să ofere un ajutor pe viață!”, a scris Adina Alberts pe contul ei de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI