Close sidebar
Close sidebar

Sute de oameni care trebuiau să ajungă în Constanța au trăit un adevărat coșmar. Trenul s-a defectat la jumătatea drumului

Circulația a fost oprită timp de 2 ore, timp în care trenul defect a rămas oprit în mijlocul câmpului. Un echipaj de pe Ambulanță s-a prezentat la fața locului, după ce unei femei i s-a făcut rău.

Albert Matei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cărată pe targă, printre șinele de tren, de 9 oameni: asistenți medicali, dar și călători. Așa s-a încheiat călătoria de coșmar pentru o femeie. I s-a facut rau pe tren, după ce garnitura s-a defectat si s-a oprit in camp, timp de 2 ore, iar călătorii au avut de îndurat căldura și setea.

Trenul circula pe ruta București- Constanța

Trenul ce plecase din București cu destinația Constanța a avut o întârziere de mai bine de 144 de minute. La sosirea în gară, pe litoral, călătorii ne-au povestit prin ce chin au trecut pana când locomotiva a fost schimbată.

„CFR România ne a blocat 2 ore, nu știu de ce!”

,,Ne-a oprit în câmp și ne-a ținut 2 ore, nu știu ce s-a întâmplat cu locomotiva.”

,,- Eu sunt plecată din Roșiori de la ora 2 jum și am ajuns tocmai acum și trebuie să ajung în Mangalia, cam 12 h aproximativ.

- Ce s-a întâmplat?

- Păi de la Roșiori la București a luat o locomotivă, am stat 1h, după București- Constanța, s-a stricat o locomotiva, am stat pe câmp. I-a fost rău unei femeie, a leșinat, a venit Smurdul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

- Cum a fost așteptarea?

- Groaznică. Sunt moartă de foame, obosită.”

Citeste si: Un biciclist a fost lovit mortal de tren în timp ce încerca să traverseze șinele

În tren se aflau și turiști care au venit la mare în concediu

,,- Dezastru, e dezastru, căile ferate au devenit o...

- De unde ați urcat?

- Venim din Timișoara. Am schimbat în București și de-abia acum..

- Cât ați făcut in total? 

- Destul...”

Citeste si: VIDEO- Un tren a luat foc în gara Videle. 250 de persoane au fost evacuate

De suferit au avut și alți călători care se îndreptau către Mangalia. Din lipsa de locomotive, vagoanele au stat aproape 2 ore în gara din Constanța, cumulând astfel întârzieri de 122 de minute.

Incidentul de aseară s-a intamplat la doar căteva ore, după ce o altă garnitura cu ruta București-Arad a luat foc în mers. 250 de călători au fost evacuați.

Citeste si: Din Ardeal, pe litoral- 16 ore cu trenul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI