Sute de oameni s-au bulucit să vadă promoțiile și a fost nevoie ca paznicii să formeze culoare de așteptare.

S-au înghesuit pentru o promoție

Oamenii din imagini nu se înghesuie să vadă vreo vedetă internațională, ci pentru a se bucura de promoțiile unui cunoscut brand de lenjerie intimă.

Citeste si: Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

Pentru a putea să îi primească pe toți, paznicii au avut de lucru. Au montat stâlpi separatori, i-au ordonat pe oameni în șir indian și au permis accesul în magazin la câte 15 persoane în același timp. Nu toți au și cumpărat ceva, pentru că mulți au plecat cu mâna goală. Au așteptat cu orele la coadă doar din curiozitate.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Noi detalii în cazul atacului sângeros dintr-un supermarket. Declarațiile halucinante ale atacatorului: "Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie"

Gelu Duminică, sociolog: "Este un comportament tipic uman. Doar ce m-am intors din franta si am vazut cozi si acolo. Doar că am vazut cozi la cu totul alte lucruri. Nu am văzut la magazinul nu stiu care, ci cozi la muzeu! Noi stăm la cozi pentru mai multe decât stau ăștia...și

avem valori diferite."

Oamenii au stat la coadă și a doua zi

Rețelele de socializare au fost împânzite cu videoclipuri din fața magazinului. Zeci de oameni s-au amuzat pe seama celor care așteptau la coadă.

Citeste si: Ligia Deca, despre școlile din România: „Sunt probleme punctuale legate de încălzirea școlilor”

"Eu am fost mai în față și când deschidea lumea să intre, se împingeau de zici că eram la război!"

"Se dă ceva gratis? V-au spus secretul Victoriei?"

Citeste si: Accident pe Dunăre: Patru persoane au ajuns la spital, după ciocnirea a două ambarcațiuni

Și astăzi, încă de la prima oră a deschiderii mall-ului, oamenii au mers și s-au așezat la coadă în aşteptarea unei noi promoţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si