Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Sute de creșteni au venit să se roage pentru sănătate și pace

„Încă de la prima oră, sute de credincioși din Capitală, dar și din alte colțuri ale țării au venit să se închine la racla cu moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina care este prăznuit astăzi.

Am stat și noi de vorbă cu unii dintre pelerini, cei mai mulți oameni simpli, care poartă în spate suferințe greu de imaginat. Au venit să se roage pentru liniște sufletească, pentru pace și mai ales pentru sănătate pentru că Sfântul Nectarie este considerat vindecător al cancerului și al bolilor grave.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Astăzi, în ziua de cinstire a Sfântului Nectarie de la Eghina, vor avea loc mai multe slujbe, iar la miezul nopții moaștele vor fi din nou așezate în mănăstire, dar nu înainte ca ultimul pelerin aflat la rând să apuce să se închine.”, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si