Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

La Timișoara, mascații au săltat o femeie care și-a fotografiat copiii în ipostaze indecente

„În județul Timiș au avut loc în această dimineață 6 percheziții. Aceste percheziții o vizau pe mama unor fete de 13, respectiv 15 ani care, spun anchetatorii, le-ar fi pozat pe minore în ipostaze indecente și nu doar că ar fi făcut asta, dar ar fi și trimis imaginile fostului săi său iubit, dar și altor bărbați.

Cei implicați în acest dosar vor ajunge la sediul DIICOT Timișoara.

Au fost și alte percheziții, dar într-un dosar de trafic de droguri în județele Arad și Caraș Severin. Acolo, anchetatorii au descins la mai multe persoane care se ocupau cu consumul, dar și traficul de droguri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vorbim de o operațiune de amploare care a avut loc la nivelul întregii țări în această dimineață, cu zeci de percheziții care au avut rol de a destructura mai multe grupări infracționale ce vizau traficul de droguri, traficul de persoane de minori, exploatarea de persoane vulnerabile, pornografie infantilă și criminalitate informatică. Nu mai puțin de 212 mandate de percheziții domiciliare și tot atâtea mandate de aducere la audieri.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si