Susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, care a fost săptămâna aceasta condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, s-au adunat astăzi, în fața Penitenciarului Rahova din Capitală, acolo unde acesta își ispășește pedeapsa, pentru a-i arăta edilului că sunt alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă.

Oamenii susţin că Piedone este nevinovat. Nu vor ca fostul primar să stea în spatele gratiilor

Fostul edil al Sectorului 5 a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, dar şi la plata unor daune.

Citeste si: O femeie a fost salvată de pompieri, după ce a rămas blocată într-o mlaștina din județul Dolj

Oamenii s-au organizat pe Facebook şi fac apel la toţi cei care susţin pe Cristian Popescu Piedone să participe la miting.

Organizatorii evenimentului le reamintesc cetățenilor din Sectorul 5 că primarul, acum aflat în Penitenciarul Rahova, s-a ocupat de comunitate şi a participat activ la numeroase proiecte utile pentru cetățeni. 

„Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept!

DE CE SĂ VII ALĂTURI DE NOI?

Și tu i-ai cerut să facă un parc în care să se joace copilul tău? L-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și tu i-ai cerut noi locuri de parcare și le-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut să-ți reabiliteze blocul și Piedone a ținut cont de cerința ta? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu îl apreciezi pentru dragostea și ajutorul pe care le-a oferit copiilor și bătrânilor din sector? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să îl susții pe singurul primar care a reușit să schimbe fața sectorului 5 și care era zi de zi printre oameni, pe stradă? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să fii alături de OMUL Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu consideri că a fost condamnat pe NEDREPT doar pentru că poartă numele de Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Dacă ai oricare alt motiv pentru care vrei să fii alături de Piedone, te așteptăm și pe tine alături de noi duminică", susțin organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook Sector 5.

Cine va prelua conducerea Primăriei Sectorului 5

Piedone a fost condamnat joi la patru ani de închisoare cu executare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Delegarea atribuţiilor către Mircea-Horaţiu Nicolaidis a avut loc în data de 2 mai, cu o zi înainte de precedentul termen la care se aştepta sentinţa în cazul lui Cristian Popescu Piedone.

Citeste si: Polițiștii au reținut trei suspecți pentru furtul unui seif cu jumătate de milion de lei. Percheziții efectuate în județul Bihor

Nicolaidis are atribuţiile delegate de fostul edil pentru şase luni.  

În maxim şase luni trebuie organizate alegeri pentru funcţia de primar, potrivit Codului administrativ. 

Citeste si: Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Polițiștii și procurorii fac cercetări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si