Close sidebar
Close sidebar

Sute de rachete lansate împotriva civililor din Ucraina

Imagini incredibile au fost filmate în această dimineașă în Harkov. Bombardamentele au continuat, iar sute de rachete au fost lansate împotriva civililor. O rachetă s-a oprit în chiuveta unui apartament.

Diana Puiu,

Sute de rachete lansate împotriva civililor din Ucraina

[Sursa foto: antena3.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bombardamentele au continuat și noaptea trecută în Harkov, iar o rachetă lansată de armata rusă a străpuns tavanul unii bloc de locuințe și s-a prăbușit în bucătăria unui apartament, într-o chiuvetă.

Citeste si: Președintele Zelenski spune că orice acord de pace cu Rusia trebuie să fie supus unui referendum în Ucraina

Proprietarul a filmat racheta de câțiva metri lungime, apoia postat imaginile pe rețelele de socializare. Mai multe rachete au fost lansate de armata rusă asupra mai multor orașe din Ucraina.

Un cămin de bătrâni a fost distrus, iar 56 de persoane au murit

Bombardamentele continuă în Ucraina, iar trupele rusești au distrus un cămin de bătrâni. În urma bombardamentelor, 56 de persoane au fost ucise. Căminul se afla în orașul Kreminna și a fost distrus de un tanc rusesc.

Citeste si: Volodimir Zelenski: Ucraina nu acceptă niciun ultimatum din partea Rusiei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Focul a fost deschis în mod deliberat, iar anunțul a fost făcut de oficialul Serhiy Hayday, prin intermediul Telegram. Potrivit BBC, aceștia ar fi fost ”luați și transportați în teritoriile ocupate din regiunea Luhansk într-un internat geriatric”.

Teatrul din Mariupol a fost distrus

Teatrul din orașul Mariupol a fost bombardat. La acea locație se adăposteau cel puțin 1.000 de oameni, adulți și copii.
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, neagă lovitura și acuză Kievul că pregătește un atac chimic.

Citeste si: VIDEO Trupele ruse au dispersat violent cu grenade paralizante şi focuri de armă protestul locuitorilor din Herson

Imagini de groază au fost filmate, la începutul lunii, într-o maternitate din Kiev. Acolo, medicii coboară nou-născuții în buncăr la auzul sirenelor, cu tot cu aparatură. Mai multe imagini postate pe rețelele sociale arată cum  clădirea Consiliului Local  din orașul din Harkov a fost lovită, la începutul acestei luni, de o rachetă.

Citeste si: Zelenski nu va fi nominalizat la Premiul Nobel pentru pace. De ce nu a convins Președintele Ucrainei

Karkov, este al doilea oraș ca mărime din Ucraina și în acest moment este ținta unui atac din partea trupelor rusești care au intensificat agresiunile și în capitala Kiev, dar și în zona de sud, în orașul Herson. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI