Sute de pasageri au așteptat întreaga noapte pe aeroport, dormind în sălile de așteptare, toate acestea din cauză că zborurile lor au fost anulate din cauza ninsorii. 

Zboruri amânate și anulate 

Un avion care ar fi trebuit să ajungă de la Luton la Cluj azi-noapte la ora 02:45 de minute a fost amânat.

Citește și: ANM a emis un Cod galben de ceață și vânt pentru mai multe județe din țară

Și un zbor către Suceava a fost de asemenea amânat, iar în ceea ce priveşte aeroportul din Timişoara, un avion de la Luton ar fi trebuit să ajungă azi-noapte la ora 01:55, iar mai apoi să plece în această dimineaţă la 07:10 spre Germania. Acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pasagerii așteaptă și acum pe aeroportul din Londra și nu se știe cu exactitate ce se va întâmpla, deoarece pista a fost deja acoperită de un strat gros de zăpadă și chiar și la această oră ninge în continuare. 

Zboruri anulate și curse întârziate din cauza ceții dense de pe Aeroportul Iași

Condițiile meteo nefavorabile au dus la anularea a șapte curse aeriene, joi, pe Aeroportul Iaşi. Ceața densă a dus și la întârzierea altor curse.

Zborurile anulate au fost cele de la Iași către Roma, Londra, Otopeni, cât și cele retur.

Citește și: VIDEO- Vremea trece de la o extremă la alta. Ce urmează după weekendul cu 20 de grade Celsius

De asemenea, a fost anulată cursa aeriană Iași-Bergamo. 

Zborurile pe aeroportul din Iaşi au fost afectate joi din cauza ceţii dense. Iniţial, pasagerii au fost anunţaţi că vor exista întârzieri de câteva ore, dar ulterior companiile au decis anularea acestora.

„  Recomandăm pasagerilor care au programate astăzi zboruri să ţină permanent legătura cu companiile aeriene. De asemenea, reamintim că în lipsa unor condiţii de operare normale, siguranţa şi integritatea pasagerilor şi a echipajelor de zbor sunt prioritare  ”, au precizat reprezentanţii Aeroportului din Iaşi. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si