Doar vara aceasta sute de turisti au mancat la renumitul hotel din Predeal, fara sa stie ca au riscat sa ajunga pe patul de spital.
Carnati, slanina, carne de pui si de porc expirate din 2015 si tinute in congelatoare pline cu mucegai! Asta au descoperit Comisarii de la protectia Consumatorului in bucataria de 4 stele a hotelului.
BIDOANELE CU BAUTURA, UN MISTER SI PENTRU ANGAJATI?
Este strigator la cer, dar nici angajatii nu stiu ce toarna in pahare clientilor. Ce daca pretul unei camere este de 350 de lei pe noapte!
Sorin Susanu, comisar sef OPC Brasov: “Din pacate discutam despre chestiuni care pun in pericol sanatatea si integritatea consumatorilor si asi aminti dintre acestea mancarea, produsele expirate”.
Sorin Susanu, comisar sef OPC Brasov: “ Conditii de depozitare incorecte, produse alimentare fara termen de valabilitate. Si conditii igienico-sanitare necorespunzatoare pentru un bloc alimentar”
MUNTE DE AMENZI IN ZONA MONTANA!
“Masurile pe care le vom lua in astfel de situatii vor fi de indepartare a pericolului imediat si masuri complementare, respective de suspendare a activitatii”, a adaugat inspectorul OPC.
Din nefericire, cazul nu este singular.
Sorin Susanu, comisar sef OPC Brasov: “Discutam de un numar de peste 41 de actiuni desfasurate in ultimele zile, sub coordonarea directorului ANPC cat si a directorului general. Actiunile s-au desfasurat in cea mai aglomerata zona din partea Montana, respective Bran, Moeciu, Predeal si altele”.
In ultimeze zile, comisarii ANPC au aplicat amenzi in valoare de 145.000