Potrivit primelor informații, acesta ar fi fost ucis în același timp în care au fost uciși alți oameni din kibbutz. Familia sa a primit vestea miercuri seară. Acesta avea 41 de ani, iar timp de 68 de zile a fost ținut captiv de Hamas. În urmă cu trei luni, el și-a pierdut mama. 

Tal Chaimi a fost luat ostatic de Hamas

Acesta a fost luat prizonier de teroriștii Hamas, fiind răpit din kibbutz-ul pe care îl fondase străbunicul de la Buzău, venit în Israel după cel de-al Doilea Război Mondial, potrivit Digi24.ro.  

Soția românului a venit în România, la sfârșitul lunii octombrie, pentru a cere sprijin autorităților.

Tal Chaimi a lăsat în urmă o soție îndurerată și trei copii: gemeni, în vârstă de 9 ani și un băiețel de 6 ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Ostaticii Hamas au fost drogați înainte de eliberare ca să pară bucuroși

Cine a fost Tal Chaimi?

Soția românului luat ostatic de către Hamas, în Fâșia Gaza, a acordat un interviu pentru Digi24.ro

„Am primit informația că soțul meu e dispărut. Știm că nu este în Israel, dar nu știm situația momentan. Nu știu. E tată, are o familie. Vrea să ne protejeze. Nu știu exact, la 3 dimineața am vorbit cu ei, au spus că el e bine, dar nu poate vorbi și n-am mai auzit nimic de el.

Așa cred, nu știm. El nu e în Israel.  E doar un tată, nu a vrut să facă rău nimănui. Crede în pace, în familia lui, în bunicii săi.

Ei nu sunt în țară, sunt născuți în România. Vreau doar să trăiască în pace și să nu facă rău nimănui... Vă rog să-l aduceți înapoi... Sper în primul rând că e în viață... S-ar putea să fie și mort, deci sper că trăiește. Și sper să se întoarcă acasă curând pentru că dacă stă acolo e periculos.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Filipinezul „Jimmy” Pacheco, eliberat după ce a fost ținut ostatic 49 de zile de militanții Hamas: „Am mâncat hârtie igienică înmuiată în apa care se scurgea pe pereții tunelului”

Timpul trece... Foarte repede, cred că de câteva zile, de sâmbătă, 7 octombrie... Mi s-a comunicat că e dispărut. Doar atât, nimic mai mult. Și acum două, trei zile am aflat că lipsește, dar că este și ostatic.

Aș prefera să fie răpit, pentru că ar fi în viață”, a declarat soția românului ținut ostatic de Hamas, potrivit Digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si