Indragitul actor a fost operat de urgenta, atunci cand in urma controalelor medicale s-au constatat blocari ale vaselor de sange.

Actorul a impartasit fanilor imaginea facuta chiar inainte de intrarea in operatie, transmitandu-le acestora:

„E timpul de a merge la operație, Dr. Melih Us imi va debloca venele care duc sangele la inima, si-mi va deschide calea catre libertate”, a spus actorul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel de-al treilea sezon ”Prețul fericirii”, din 2 septembrie la Kanal D

Talat Bulut isi da intalnire telespectatorii romani miercuri, 2 septembrie, de la ora 20:00, odata cu debutul celui de-al treilea sezon al serialului “Pretul fericirii”, in cadrul caruia interpreteaza rolul Halit, un afacerist de succes.

Citeste si: Prețul fericirii. Rivale pe scenă, prietene în spatele cortinei

Fanii indragitului serial se vor reintalni, nou sezon “Pretul fericirii”, cu persoanajele preferate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam) si Halit (Talat Bulut), dar si cu Sahika, personaj interpretat impecabil de tanara actrita Nesrin Cavadzade.

Nu pierdeti cel de-al treilea sezon al serialului „Pretul fericirii”, incepand de miercuri, 2 septembrie, la ora 20:00, la  Kanal D.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta, in Prime Time, cu serialul “Pretul fericirii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si