Un tanar de 31 de ani a decis sa faca o talharie, dar lucrurile au evoluat altfel si totul s-a terminat cum nu se poate mai comic. Ieseanul D.H locuia intr-un apartament inchiriat in Iasi, pe Soseaua Nationala. Tanarul statea acolo impreuna cu iubita lui, o studenta la UMF. In data de 23 martie, barbatul a ramas fara loc de munca si s-a imbatat de suparare.

Dupa ce a consumat vodca si bere, barbatul si-a pus manusi si un tricou peste fata, a sarit in balconul vecin si a inceput sa caute lucruri de valoare. Intre timp a fost surprins de cea care locuia acolo si a inceput spectacolul. "Inculpatul H.D. a tras-o pe persoana vatamata in sufragerie si s-au asezat pe pat, dupa care i-a adresat mai multe intrebari legate de viaţa sa, persoana vata­mata, de frica, raspunzandu-i la toate intrebarile. Inculpatul a sa­rutat persoana vatamata pe frunte, si i-a spus sa nu-i fie frica. La un moment dat, D. H. i-a spus victimei sale ca ii este foame, si a condus-o pe tanara spre frigider. Acolo, i-a spus acesteia sa ii gateasca oua. Partea vatamata s-a conformat, a facut un ou, pe care inculpatul a refuzat sa-l manance, spunand ca a vrut sa testeze daca persoana vatamata are abilitati (dandu-si probabil seama ca, pentru a manca, ar fi fost necesar sa isi indeparteze tricoul de pe fata)", se arata in rechizitoriul politistilor.

Dupa alte 10 minute, barbatul a inceput sa o ameninte pe victima si i-a cerut bunuri de valoare pentru ca altfel o va "taia". Victima i-a dat telefonul si 50 de lei, iar in timp ce talharul scotocea prin apartament, femeia a reusit sa fuga si sa alerteze vecinii ca are un hot in casa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Intre timp, acasa a sosit si iubita baiatului care a vazut intreaga scena. De parca nu se intamplase nimic, barbatul i-a spus iubitei ca vrea sa o insoteasca la o plimbare, dar in timpul promenadei el a fost saltat de catre politisti.

Initial nu si-a recunoscut fapta, dar ulterior a spus ca a recurs la acest gest pentru ca avea nevoie de bani.

Acum, barbatul, se afla in arest preventiv si va fi judecat pentru faptele sale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si