Frații Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane, dar talibanii sunt îngrijorați de soarta celor doi.

Talibanii sar în sprijinul fraților Tate

Jurnalista Sameera Khan a discutat cu reprezentanții forțelor de ocupație din Afganistan, care s-au arătat interesați de arestarea fraților Tate.

Citește și: VIDEO- Averea fraților Tate- pusă sub sechestru de autorități

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceștia îi vor în libertate considerând că „societatea occidentală e oprimată de feminism” și doar ei sunt capabili să echilibreze situația prin masculinitatea lor.

Ce au declarat talibanii în cazul fraților Tate

„Discutăm cu talibanii din Afganistan despre reţinerea lui Andrew Tate. Sunt îngrijoraţi cu privire la soarta lui şi se întreabă de ce nu e liber încă. Consideră că Vestul are nevoie de Andrew Tate, întrucât societatea occidentală e oprimată de feminism”, a scris Sameera Khan.

Citește și: Scandalul Tate continuă. Un fost model Playboy a povestit cum Andrew Tate a încercat să o ademenească în România: „Am scăpat ca prin minune”

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe casa, dar și pe colecția de mașini a celor doi. Averea lui Andrew Tate se ridică la aproximativ 33 de milioane de dolari. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si