Close sidebar
Close sidebar

Talibanii sar în sprijinul lui Andrew Tate. De ce cred aceștia că vestul are nevoie de milionar

Arestarea fraților Tate este subiect de discuție în România, dar și în străinătate. Talibanii cer eliberarea celor doi și susțin că vestul are nevoie de ei.

Diana Bostan,

Tristan Tate


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Frații Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane, dar talibanii sunt îngrijorați de soarta celor doi.

Talibanii sar în sprijinul fraților Tate

Jurnalista Sameera Khan a discutat cu reprezentanții forțelor de ocupație din Afganistan, care s-au arătat interesați de arestarea fraților Tate.

Citește și: VIDEO- Averea fraților Tate- pusă sub sechestru de autorități

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Aceștia îi vor în libertate considerând că „societatea occidentală e oprimată de feminism” și doar ei sunt capabili să echilibreze situația prin masculinitatea lor.

Ce au declarat talibanii în cazul fraților Tate

„Discutăm cu talibanii din Afganistan despre reţinerea lui Andrew Tate. Sunt îngrijoraţi cu privire la soarta lui şi se întreabă de ce nu e liber încă. Consideră că Vestul are nevoie de Andrew Tate, întrucât societatea occidentală e oprimată de feminism”, a scris Sameera Khan.

Citește și: Scandalul Tate continuă. Un fost model Playboy a povestit cum Andrew Tate a încercat să o ademenească în România: „Am scăpat ca prin minune”

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe casa, dar și pe colecția de mașini a celor doi. Averea lui Andrew Tate se ridică la aproximativ 33 de milioane de dolari. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI