Nu mai e un secret că Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte. Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani pe 10 august, a avut o copilărie grea. „Am avut o familie unită, cu nişte părinţi extraordinari, care ne-au alimentat de mici dragostea pentru artă. Eram cinci copii, trei fete şi doi băieţi, şi am avut o viaţă îmbelşugată, până într-o zi...”, a dezvăluit Tamara Buciuceanu, născută la Tighina, în Basarabia,  într-un interviu pentru revista Taifasuri.

( vezi cum a izbucnit în lacrimi, pe scenă, Tamara Buciuceanu)

Citeste si: Imagini emoționante cu Tamara Buciuceanu Botez la 90 de ani! Marea actriță a fost vizitată de ziua ei de Fuego FOTO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Stela Popescu a fost umilita de statul roman! Actrita a cerut 12.000 de euro pentru un spectacol organizat de Asociatia „Puiu Maximilian”, dar nu a primit banii

Citeste si: Ele sunt actritele celebre care primesc indemnizatie de 2.700 de lei, de la stat! Cezara Dafinescu a rabufnit cand nu s-a vazut pe lista beneficiarilor!

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte: "Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat"

“În 1940 am plecat în refugiu şi am lăsat tot ce agonisiseră mama şi tata o viaţă întreagă. Am ajuns la bunica, la Iaşi, într-un vagon deschis şi au urmat ani grei. Când aveam 17 ani, săracul tata a fost reţinut. Am venit la Bucureşti şi i-am spus ministrului Justiţiei: «Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat. Vă rog frumos, dacă e nevoie, împuşcaţi-mă pe mine, pentru că mai sunt patru copii de crescut».”

, a mai spus celebra actriţă.

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte: “Foarte tare l-am impresionat"

E clar că Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte. “Foarte tare l-am impresionat şi, după câteva ore, mi-a zis: «Fată, du-te acasă, că în trei zile vine şi tatăl tău». S-a întors bolnav, dar cu ajutorul unor oameni sufletişti a luat un post de profesor la Liceul «Ştefan cel Mare» din Suceava, unde a educat 13 generaţii de elevi, care l-au iubit enorm. Mama trebuia să devină soprană, însă visul nu i s-a mai împlinit din cauza războiului. A fost o soţie şi o mamă extraordinară!”, a mai relatat Tamara Buciuceanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si