Close sidebar
Close sidebar

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia!

Într-o perioadă tulbure a vieţii ei, Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Nu mai e un secret că Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte. Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani pe 10 august, a avut o copilărie grea. „Am avut o familie unită, cu nişte părinţi extraordinari, care ne-au alimentat de mici dragostea pentru artă. Eram cinci copii, trei fete şi doi băieţi, şi am avut o viaţă îmbelşugată, până într-o zi...”, a dezvăluit Tamara Buciuceanu, născută la Tighina, în Basarabia,  într-un interviu pentru revista Taifasuri.( vezi cum a izbucnit în lacrimi, pe scenă, Tamara Buciuceanu)

Citeste si: Imagini emoționante cu Tamara Buciuceanu Botez la 90 de ani! Marea actriță a fost vizitată de ziua ei de Fuego FOTO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Stela Popescu a fost umilita de statul roman! Actrita a cerut 12.000 de euro pentru un spectacol organizat de Asociatia „Puiu Maximilian”, dar nu a primit banii

Citeste si: Ele sunt actritele celebre care primesc indemnizatie de 2.700 de lei, de la stat! Cezara Dafinescu a rabufnit cand nu s-a vazut pe lista beneficiarilor!

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte: "Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat"

“În 1940 am plecat în refugiu şi am lăsat tot ce agonisiseră mama şi tata o viaţă întreagă.

Am ajuns la bunica, la Iaşi, într-un vagon deschis şi au urmat ani grei. Când aveam 17 ani, săracul tata a fost reţinut. Am venit la Bucureşti şi i-am spus ministrului Justiţiei: «Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat. Vă rog frumos, dacă e nevoie, împuşcaţi-mă pe mine, pentru că mai sunt patru copii de crescut».”, a mai spus celebra actriţă.

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte: “Foarte tare l-am impresionat"

E clar că Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte. “Foarte tare l-am impresionat şi, după câteva ore, mi-a zis: «Fată, du-te acasă, că în trei zile vine şi tatăl tău». S-a întors bolnav, dar cu ajutorul unor oameni sufletişti a luat un post de profesor la Liceul «Ştefan cel Mare» din Suceava, unde a educat 13 generaţii de elevi, care l-au iubit enorm. Mama trebuia să devină soprană, însă visul nu i s-a mai împlinit din cauza războiului. A fost o soţie şi o mamă extraordinară!”, a mai relatat Tamara Buciuceanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI