Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost reținut, duminică, de către polițiști după ce, cu o zi înainte, a fost prins masturbându-se într-un cimitir din Ploieşti. El este acuzat de infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Tânărul a ajuns în atenția polițiștilor după ce, sâmbătă, a mers în cimitirul Bolovani, unul dintre cele mai mari din Ploieşti, şi s-a masturbat printre morminte.

Cei care au observat gesturile adolescentului au anunțat Poliţia.

Citește și: Un român a fost arestat în Italia după ce a fost prins la furat de fier. Bărbatul se afla într-o uzină părăsită

Citește și: Cum au reușit trei angajați ai unui mall să fure încălțăminte timp de 6 luni? Iată metoda folosită de tineri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiu, care, în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, informează, duminică, Poliţia județeană Prahova.

Citește și: VIDEO- Un hoț din Bacău a furat telefonul mobil al unui bărbat, la piață

Pe numele adolescentului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Citește și: Un copil din Cluj, de maxim 14 ani, a fost surprins la volanul unui autoturism, într-o parcare: „Părinții trași la răspundere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si