Close sidebar
Close sidebar

Tânăr de 25 de ani din Blaj, înjunghiat în spate pe stradă. Scena șocantă, sub ochii copilului său

Un tânăr de 25 de ani din Blaj, județul Alba, a fost înjunghiat în spate pe stradă de un vecin. Scenele șocante au avut loc sub ochii copilului victimei.

Razvan Ilie,

Suspectul a fost propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile 

[Sursa foto: Politia Romana]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus sâmbătă, 16 octombrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat în vârstă de 29 de ani din Blaj pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, informează presa locală.

Citeste si: Iubita lui Tzancă Uraganu a bătut-o pe Mădălina Miu. Manelistul a filmat totul

Cum s-a petrecut incidentul șocant

În data de 15 octombrie, în jurul orelor 20:30, bărbatul de 29 de ani i-a aplicat tânărului "două lovituri penetrante cu un cuţit în zona hemitoracelui stâng posterior şi în braţul stâng cauzându-i leziuni corporale care i-au pus în primejdie viaţa", conform constatărilor preliminare comunicate de S.M.J.L. Alba.

Citeste si: O româncă din Italia a fost prinsă de polițiști cu hrană pentru animale, ascunsă pe sub haine, în valoare de 700 de euro

Victima şi prietena sa mergeau să-i ducă mâncare unei rude în vârstă când a apărut din senin vecinul lor cu cuţitul în mână. Femeia avea copilul tânărului în braţe, când a avut loc atacul.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Tânărul înjunghiat a ajuns la spital, în stare gravă.

Suspectul, arestat preventiv

În continuare, prin referatul procurorului, s-a formulat propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Remus Dan F., către Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba pe o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Mamă cu copilul în brațe, accident șocant

Prin mandatul de arestare preventivă nr. 22/UP/2021 din data de 16 octombrie s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul organelor de cercetare penală ai poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Alba – Poliţia Municipiului Blaj, Biroul de Investigaţii Criminale.

Citeste si: VIDEO| Scene îngrijorătoare într-un liceu din județul Sibiu. O elevă, filmată în timp ce pare că se droghează în timpul orelor

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luare unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal, reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI