Potrivit cercetărilor polițiștilor, a rezultat faptul că, în perioada 20 decembrie 2022-04 ianuarie 2023, tânărul ar fi discutat de mai multe ori cu minora pe rețelele sociale, cerându-i să se întâlnească în vederea întreținerii de relații sexuale.

Tânărul a trecut imediat la amenințări

Pe data de 04 ianuarie2023, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu minora în autoturismul acestuia, sub amenințarea publicării unor imagini compromițătoare cu aceasta.

Citește și: Frații Tate află dacă vor fi eliberați. Procurorii cer prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile

În cursul zilei de 17 ianuarie, tânărul a fost condus la audieri, iar în urma audierii, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totodată, la data de 18 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile.

Un bărbat și o femeie sunt cercetați sub control judiciar pentru proxenetism. Exploatau tinere românce în țări din vestul Europei

Cei doi ar fi folosit metoda „loverboy” pentru a racola tinere care mai apoi erau exploatate în țări precum Spania și Franța.

Citește și: Drama uriașă prin care a trecut Puya. Fratele său, mort în condiții suspecte în Italia

Un bărbat din Vulcan, județul Hunedoara și o femeie din Dragalina, județul Călărași, sunt cercetați sub control judiciar pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Cei doi sunt suspectați că au obținut sume mari de bani de pe urma unor tinere românce exploatate în țară, dar și în Spania, Franța, Germania și chiar Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si