Cristina Mihaela Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş, a scris pe pagina sa de Facebook că tânărul a fost intubat tocmai în ziua în care i se îndeplinea cel mai mare vis și soția lui aducea pe lume un copil.

"Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi.

Plâng și acum. Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe", a relatat medicul argeșean pe Facebook.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 22 octombrie. Alte 357 de decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Medicul de la ATI: V-aș lua o zi la Terapie intensivă să vedeți prețul dezmățului 

"Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători. Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecințe. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am!", a mai scris Cristina Cazacu.

Citeste si: S-a dat startul maratonului de vaccinare. Peste 3.300 de persoane s-au vaccinat, vineri dimineaţă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Medicul argeșean spune că s-a decis să relateze cazul tânărului decedat la ATI în speranța că i-ar putea convinge pe cei care nu cred în coronavirus să se vaccineze și să respecte regulile sanitare: 

"Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunți și tu, un munte de speranță, să mai crezi.

Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor. Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID".

Potrivit presei locale, tânărul din Argeș era intubat de o săptămână, din ziua în care i s-a născut fiul. Bărbatul era diagnosticat cu COVID-19 şi internat la secţia ATI a Spitalului de Urgenţă Piteşti.

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital şi nu era vaccinat şi avea comorbidităţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si