Un tânăr din Bihor a fost bătut de un polițist. Când polițistul Paul a văzut că este filmat, s-a oprit și a încercat să reducă victima la tăcere.

Întâmplarea șocantă a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atunci, agentul principal Paul Jula, care lucrează la Secţia Rurală de Poliţie Valea lui Mihai, l-a bătut crunt pe un tânăr. Beniamin a fost trântit la pământ, iar apoi a primit mai mulți pumni din partea polițistului.

Omul legii s-a oprit și a început să-și ceară scuze pentru că era filmat. El a vrut să reducă victima la tăcere.

Citeste si: Soția unui polițist, condamnată la 30 de ani de închisoare după ce și-a torturat și ucis servitoarea

Tânăr- bătut de un agent al Poliției

Polițistul a mers cu amicii în club, iar printre prietenii săi se număra și Beniamin. Se pare că este un amic mai vechi de al polițistului. După ore întregi de distracție, spiritele s-au încins. Tinerii se aflau sub influența alcool-ului, iar de la o mică ceartă au ajuns la jigniri, apoi la o bătaie serioasă.

Beniamin a declarat că el ar fi început primul scandalul și i-a dat un pumn, iar apoi Paul Jula, prietenul său, l-a lovit în repetate rânduri.

„Ştiu că am stat cu toţii la o masă şi am băut. Şi eu, şi el am fost băuţi. Prietenii mi-au spus că ne-am certat şi că eu aş fi lovit primul, i-aş fi dat un pumn, dar eu nu îmi aduc aminte nimic”, a declarat Beniamin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante de la liceu. O elevă a fost bătută cu bestialitate de colegii săi

Incidentul s-a sfârșit atunci când au intervenit celelalte persoane din afara clubului. Atunci, nu a fost implicată poliția, însă la scurt timp victima a depus plângere. Victima nu s-a simțit bine, așa că a mers la spital. Medicii au transmis că tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi s-a ales cu un hematom la nivelul capului, în urma căzăturii.

tanar-batut-la-bihor-de-un-politist
Bătaie la Bihor.[Sursa foto: PixaBay]

„Mă doare foarte rău capul, dar în rest sunt bine, deocamdată. Am primit medicamente, iar peste 7 zile trebuie să mă întorc la control”, a mai spus victima.

Tot Beniamin a mărturisit că Paul a vrut să-l reducă la tăcere. Polițistul l-a vizitat acasă și a început să își ceară scuze, afirmând că nici nu mai știe de la ce a început tot conflictul și că nu are rost să se ajungă prin instanță.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Caz șocant- un elev s-a aruncat de la etaj după ce a fost agresat de colegi: „Ziceau că nu are curaj”

Tânărul a refuzat scuzele agentului și a mers cu părinții lui la Parchet pentru a depune plângere împotriva agresiunii. În acest moment, Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, a precizat că şefii instituţiei au dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern, iar după finalizarea verificărilor, se vor lua măsurile necesare.

Citeste si: O mamă din Vâlcea acuză că ar fi fost sechestrată de polițiști, după ce a depus plângere împotriva unor antene montate ilegal în podul apartamentului ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si