Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în jurul orei 3.30, o patrulă a Secţiei 3 Poliţie Galaţi a prins în flagrant un tânăr care sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20.

La vederea poliţiştilor, acesta a fugit şi, fiind urmărit, a fost prins în cartierul Micro 17, încătuşat şi dus la sediul poliţiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galaţi, ar mai fi comis, în aceeaşi noapte, trei furturi din autoturisme şi un furt din anexa unei locuinţe.

Citeste si: Doi oameni au murit în incendiu de vegetație din Mehedinți

La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul poliţiei, fiind căutat, în prezent, de poliţişti.

Tânărul are 1,65 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten deschis, tuns scurt. La momentul evadării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaştri, iar în picioare purta pantofi sport închişi la culoare.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă- 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si