La sat încă se păstrează cu sfinţenie tradiţia focului lui Sumedru de Sfântul Dumitru. Aşa cum este tradiţia, se face un foc mare şi sătenii se adună în jurul lui. Dan a aşteptat mult această sărbătoare pentru a merge şi el să stea alături de vecini. Însă nu şi-a imaginat nici el şi nici mătuşa lui care îl are în grijă că va trece printr-un adevărat coşmar.

Pentru că

era târziu, femeia a plecat să-l caute, însă în zadar. L-a găsit a doua zi pe o stradă. Era plin de sânge, cu arsuri pe corp şi cu lovituri la cap. Femeia l-a dus imediat la spital şi a alertat Poliţia. Oamenii legii au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

"Era pe burtă acolo, m-am dus şi l-am ridicat, am văzut că nu poate să meargă. A zis că l-au aruncat în foc, l-a bătut cu biciul. Are răni pe spate, îl doare, îl ustură", a declarat femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rudele tânărului sunt revoltate şi speră ca cei vinovaţi să plătească pentru ce i-au făcut tânărului cu handicap.

"A zis că l-a luat şi l-a aruncat în foc, apoi l-au luat la şuturi şi l-au biciuit. E umflat, vânăt la ochi, bătut",

a continuat femeia.

Tânărul a spus şi el prin ce a trecut.

"M-au bătut cu biciul. Şi-au bătut joc de mine. Mi-au dat cu şuturile şi m-au fript la Focul lui Sumedru", a povestit bărbatul, potrivit targovistenews.ro.

El a fost extrenat din spital şi primeşte îngrijiri la domiciliu.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si