Teribilul accident s-a produs pe o trecere de pietoni din Câmpina. Paul Alexandru era elev la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" în clasa a XI-a C. Tânărul mergea spre casă, când pe trecerea de pietoni a fost spulberat de o șoferiță începătoare în vârstă de 22 de ani. În urma impactului puternic, adolescentul a murit pe loc.

Elevul a murit pe loc. Tânăra de 22 de ani l-a lovit din plin, iar Paul Alexandru a pierit în urma impactului puternic.

Accident cumplit în Câmpina

Familia, apropiații și prietenii băiatului sunt sfâșiați de durere. Poliția a ajuns imediat la fața locului, iar șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Citeste si: Un șofer român de TIR a murit într-un tragic accident, în Franța

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un eveniment rutier produs pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Din primele date, un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 22 de ani, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 17 ani, care se afla în traversarea străzii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din nefericire, în urma impactului, minorul a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ. Polițiștii orașului Câmpina efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, au transmis autoritățile, potrivit observatornews.ro.

Conducătoare auto care a provocat teribilul accident era începătoare, asta după ce luase permisul în luna decembrie a anului trecut. Locul tragediei a fost umplut cu lumânări și flori.

Citeste si: VIDEO- Polițistul care a lovit-o pe Raisa a ieșit de sub control judiciar

Mesajele triste au curs lanț pe rețelele de socializare. Familia, dar și apropiații adolescentului sunt devastați de durere.

Citeste si: Șofer ars în accidentul de la Ambasadă

„Am trecut aseara intamplator chear pe langa locul tragedie....mare durere.....Drum lin catre ingeri si Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!”, „ Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Condoleante familiei!”, mesajele care curg pe rețelele de socializare.

Citeste si: Accident mortal în Câmpina! Un adolescent de 17 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si