Pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, autoritățile din cadrul Biroului Rutier au identificat un tânăr de 17 ani, care conducea o motocicletă, fără numere de înmatriculare. De asemenea, tânărul nu deținea nici un permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Citește și: Patru persoane arestate pentru trafic de droguri. Cum ajungeau stupefiantele în penitenciare

Ulterior, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, care a indicat valoare pozitivă pentru substanța cannabis. În acest caz, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Șofer prins de polițiști, după ce a încercat să fugă

Un bărbat de 24 de ani a fost prins de către autorități, după ce a încercat să fugă. Șoferul a accelerat mașina și a fugit de lângă autorități. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta avea permisul de conducere reținut. Mai mult de atât, a fost prins cu 0,99 la mie alcool pur în aerul expirat.

Un dosar penal a fost întocmit în acest caz

,,Astăzi, 14.03.2023, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 592 în localitatea Moșnița Nouă, din județul Timiș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, conducătorul auto neconformându-se semnalului și continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, acesta fiind oprit pe Calea Buziașului din municipiul Timișoara.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto în vârstă de 24 de ani fiind transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.''

Citește și: 13 percheziții domiciliare în Vrancea și Buzău! Suspecții au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si