Un şofer în vârstă de 24 de ani din judeţul Prahova a fost reţinut fiind suspectat că, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a accidentat un pieton în vârstă de 18 ani, după care a plecat de la locul accidentului. Câteva ore mai târziu, victima a murit la spital.

Citește și: Un pacient a căzut, în mod misterios, de la etajul 3 al Spitalului Județean Sibiu. A fost deschisă o anchetă

Accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 23:00, pe drumul judeţean 101, în comuna Ciupelniţa din judeţul Prahova.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Accident în Cluj. Un bărbat a fost rănit grav după ce a intrat cu maşina într-o autoutilitară, pe DN1C

Potrivit poliţiştilor, un şofer în vârstă de 24 de ani a acroşat un pieton de 18 ani care mergea pe marginea drumului, iar după accident şoferul nu a oprit şi nu a anunţat evenimentul.

Pietonul a fost transport la spital, însă luni dimineaţă acesta a murit.

Ce au anunțat oamenii legii

„În urma investigațiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ulterior depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumbrava. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.88 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat şi cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanţă psihoactivă”, transmite

Poliţia Prahova.

Luni, şoferul va fi prezentat procurorilor pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Citește și: Un motociclist fără permis a lovit un biciclist, pe un drum din Giurgiu

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis vizând infracţiuni de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliţiei.

Citește și: Cristian a lăsat în urmă trei copii și o soție îndurerată, după ce a murit inexplicabil! Medicii nu au luat în serios problemele pe care le acuza: „De câteva zile avea febră și greață”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si