Un tânăr de 18 ani, împătimit al sporturilor extreme, a fost căutat ore bune pe lacul Lipoveni din Suceava. Tânărul sărbătorea alături de mai mulţi prieteni faptul că trecuse de proba teoretică la examenul pentru permis auto. 

Prietenii au sunat la 112

Tânărul este din Dumbrăveni, iar miercuri a mers cu mai mulți prieteni la un grătar pe malul iazului. Băiatul a urcat într-un caiac și a ieșit să se plimbe pe apele iazului, deși nu știa să înoate.

La un moment dat, prietenii rămași pe mal au observat caiacul răsturnat, motiv pentru care s-au alarmat. Au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor, iar în paralel au plecat cu alte caiace să-l caute.

Citeste si: Taxa care a dus la concedierea a 100.000 de români în câteva zile

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce s-a dat alarma, miercuri seară, căutările s-au făcut cu cinci bărci pneumatice cu accesorii specifice, de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la subunitățile din Rădăuți și Fălticeni. 

Misiunea de căutare a fost reluată joi

Odată cu lăsarea întunericului, pompierii au oprit misiunea de căutare pentru siguranţa salvatorilor, însă, aceasta a fost reluată în cursul dimineţii, inclusiv cu scafandrii din judeţul Suceava, dar şi din judeţele învecinate, Neamţ şi Iaşi.

Citeste si: Cum reușea un bărbat să fure 500 de lei într-un minut. Ultima victimă este o femeie din Bușteni

Apropiaţii se gândesc la ce e mai rău, însă pompierii şi scafandrii încearcă să-l găsească.  

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Citeste si: Un bărbat din Vâlcea a fost salvat de la înec dintr-un lac de acumulare

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si