Close sidebar
Close sidebar

Tanar de 18 ani, injunghiat in spate de o persoana neidentificata, la Craiova. Politistii il cauta pe agresor

Un tanar de 18 ani a fost transportat la spital, joi seara, dupa ce a fost intepat in spate cu un obiect ascutit de o persoana neidentificata, care a reusit sa fuga, fapta avand loc in fata unei cofetarii din Craiova.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetatorii spun ca rana tanarului nu este grava, dar il cauta pe agresor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, joi seara, un tanar in varsta de 18 ani a fost intepat in spate, cu un obiect ascutit, in zona unei cofetarii din fata unui parc din Craiova.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform primelor verificari, tanarului respectiv ar fi avut o altercatie cu un alt barbat, iar acesta s-a suparat si l-a intepat in spate. Agresorul a reusit sa fuga, el fiind cautat in prezent de politisti.

Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, rana suferita fiind superficiala.

Politistii Sectiei 2 continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a autorului pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI