Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat de 15 ani

Scene șocante pe o stradă din Craiova. Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat, de 15 ani, în văzul tuturor.

Georgiana Balaban,

Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat de 15 ani.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adolescent 18 ani a fost rănit cu un pistol de tip airsoft, de un băiat de 15 ani, pe o stradă din Craiova, în urma unui conflict spontan. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Citește și: Împușcat după ce a vrut să fure pistolul

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a anunțat că polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, în noaptea de marți spre miercuri, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Felix Aderca.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Polițiștii deplasați la fața locului au găsit un tânăr de 18 ani, din Craiova, care le-a declarat că în jurul orei 01.30,

în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un minor de 15 ani, care ar fi folosit un pistol tip airsoft provocându-i leziuni la nivelul feței şi al corpului. Totodată, tânărul a mai declarat că i-a fost lovit şi haionul autoturismului”, a transmis IPJ Dolj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Copilul care a fost împușcat în ochi de un adolescent, în Suceava, riscă să-și piardă vederea: „A tras în băiețelul meu”

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi munițiilor.

Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Un minor de doi ani a început să sângereze în timp ce se juca la creșă

Citește și: Un copil de 11 ani din Suceava riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi de un alt copil. Părinții sunt disperați: „I-au spus să termine, că doare”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI