Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis, vineri, că pompierii au fost anunţaţi, joi după amiază, prin apel la 112, că un tânăr a intrat în mare de pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieşit la ţărm.

El a fost căutat şi joi, dar fără rezultat, astfel că s-au reluat astăzi căutările.

Un bărbat s-a înecat chiar sub ochii prietenilor atunci când făceau grătar

Incidentul nefericit a avut loc duminică, 4 septembrie, atunci când victima se afla la un grătar împreună cu prietenii săi. Totul a avut loc în zona de agrement Circ, unde bărbatul a ignorat zona de scăldatul interzis. S-a aventurat în ape și s-a înecat.

Citeste si: Un bărbat a fost găsit înecat în zona plajei Modern

Tragedie în zona de agrement Circ din municipiul Iași. Un bărbat s-a stins din viață, înecat, după ce a ignorat complet semnele de scăldatul interzis.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Victima s-ar fi aflat la un grătar împreună cu mai mulţi prieteni.

Totul a pornit după ce bărbatul a consumat mai multe pahare de alcool, iar mai apoi a decis să aventureze în apă.

La doar câteva minute după ce s-a aruncat în apă, prietenii cu care victima se afla la grătar și care au rămas pe margine şi-au dat seama că bărbatul nu mai iese la suprafaţă.

Citeste si: VIDEO: Cine este românul care a murit în tragedia din Kefalonia, în care nouă români au fost implicați

Din nefericire, după mai bine de două ore în care pompierii l-au căutat fără oprire, bărbatul a fost găsit mort şi scos la mal. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si