Close sidebar
Close sidebar

Tânăr de 19 ani, căutat de scafandri în zona Corbu

Un tânăr în vârstă de 19 ani este căutat de scafandri în zona Corbu, după ce a intrat în mare şi nu a mai ieşit la suprafață.

Laura Macovei,

Tânăr de 19 ani, căutat de scafandri în zona Corbu

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis, vineri, că pompierii au fost anunţaţi, joi după amiază, prin apel la 112, că un tânăr a intrat în mare de pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieşit la ţărm.

El a fost căutat şi joi, dar fără rezultat, astfel că s-au reluat astăzi căutările.

Un bărbat s-a înecat chiar sub ochii prietenilor atunci când făceau grătar

Incidentul nefericit a avut loc duminică, 4 septembrie, atunci când victima se afla la un grătar împreună cu prietenii săi. Totul a avut loc în zona de agrement Circ, unde bărbatul a ignorat zona de scăldatul interzis. S-a aventurat în ape și s-a înecat.

Citeste si: Un bărbat a fost găsit înecat în zona plajei Modern

Tragedie în zona de agrement Circ din municipiul Iași. Un bărbat s-a stins din viață, înecat, după ce a ignorat complet semnele de scăldatul interzis.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Victima s-ar fi aflat la un grătar împreună cu mai mulţi prieteni.

Totul a pornit după ce bărbatul a consumat mai multe pahare de alcool, iar mai apoi a decis să aventureze în apă.

La doar câteva minute după ce s-a aruncat în apă, prietenii cu care victima se afla la grătar și care au rămas pe margine şi-au dat seama că bărbatul nu mai iese la suprafaţă.

Citeste si: VIDEO: Cine este românul care a murit în tragedia din Kefalonia, în care nouă români au fost implicați

Din nefericire, după mai bine de două ore în care pompierii l-au căutat fără oprire, bărbatul a fost găsit mort şi scos la mal. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI