Un tânăr de 19 ani din Bucureşti a fost înjunghiat, marţi, în urma unui conflict. Victima a primit îngrijiri medicale, dar nu a putut fi salvată. Agresorul a fost găsit în zona conflictului, fiind dus la Secţia 11 Poliţie.

Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbaţi, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuţit ”,

a anunţat, marţi, Poliţia Capitalei, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 11, care pe baza primelor informaţii au depistat în zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunităţii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ce eveniment nemaiîntâlnit s-a produs fix înainte de execuţia Lisei Montgomery

Crimă îngrozitoare în Capitală

Potrivit Poliției Capitalei, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit. ” În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsufleţit urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”,

a mai precizat Poliţia.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si