Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost plasat sub control judiciar. Acesta ar fi fost implicat pentru a doua oară într-un incident armat în București.

Cum s-ar fi produs evenimentul?

Dintr-o mașină, acesta ar fi tras cu un pistol cu bile, către un tânăr de 20 de ani, într-o parcare aflată în Sectorul 5.

Citește și: Atac armat într-o școală! Un elev și-a înjunghiat patru colegi cu cuțitul. Cum s-au petrecut scenele șocante?

În urma unui incident armat în Capitală, un tânăr de 19 ani a fost plasat sub control judiciar.

În urma unui incident armat în Capitală, un tânăr de 19 ani a fost plasat sub control judiciar.

[Sursa foto: istock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În acel autoturism se aflau două fete, una de 19 ani, fiind implicată și în primul incident, care s-ar fi produs pe data de 27 martie. Atunci, cei doi ar fi pulverizat spray lacrimogen  și ar fi amenințat o persoană cu același tip de pistol, potrivit Ziaruldeiași.ro.

“La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.50, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23.30,

în timp ce se afla în parcarea unui bloc din Sectorul 5, o persoană ar fi oprit autoturismul şi ar fi tras cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, asupra acestuia, lovindu-l la nivelul corpului.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, victima fiind prezentată la Institutul Naţional de Medicină Legală, întrucât avea urme vizibile de violenţă”, au

transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Mașina s-a descoperit în trafic

De asemenea, potrivit acestora, mașina s-a descoperit în trafic, pe o stradă din Sectorul 2. În interior se aflau trei persoane, mai exact șoferul, un tânăr de 19 ani, și două tinere, de 16, respectiv 19 ani. 

Citește și: Atac armat în Georgia! Un bărbat a deschis focul și a ucis mai multe persoane într-o piață cunoscută

În urma unui incident armat în Capitală, un tânăr de 19 ani a fost plasat sub control judiciar.

În urma unui incident armat în Capitală, un tânăr de 19 ani a fost plasat sub control judiciar.

[Sursa foto: istock]

“În urma controlului efectuat, în autovehicul au fost găsite un obiect tăietor-înţepător, un spray iritant-lacrimogen şi 25 de bile de cauciuc, specifice proiectilelor armelor de tip air soft. Persoanele în cauză au fost conduse la audieri”, a menţionat sursa citată. Fata de 19 ani a susţinut că ea a tras cu pistolul, declaraţia fiind susţinută şi de cea de-a doua adolescentă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cel care a făcut fapta a fost, de fapt, tânărul de 19 ani, iar fetele sunt cercetate pentru mărturie mincinoasă. Persoanele au fost reținute pentru 24 de ore. Ulterior s-a dispus măsura controlului judiciar față de tânărul de 19 ani, pentru 60 de zile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si