Un tânăr în vârstă de 20 de ani, căutat de autoritățile germane pentru comiterea mai multor infracțiuni de trafic de persoane, a fost prins în România. El a fost depistat de polițiștii din Botoșani într-o comună din Constanța și a fost reținut.

Citește si: VIDEO- Polițiștii din Capitală s-au alăturat joi unei campanii de donare de sânge

Citește si: Jaf în mijlocul munților din România. Un salvamontist german a fost prădat de hoți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a transmis, marți, că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reușit să localizeze un tânăr de 20 de ani, din comuna Cristineşti, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile germane.

Ce au transmis autoritățile

„În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii botoşăneni, acesta a fost identificat într-o comună din județul Constanța, iar cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Constanţa a fost reținut și, ulterior, escortat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, unde s-a dispus reținerea acestuia”, se arată în comunicat.

Citește si: Nereguli descoperite la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca

Citește si: Nepoata unui om de afaceri, răpită și ucisă de un bărbat, în timp ce alerga. Eliza Fletcher era educatoare la o grădiniță și avea doi copii

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de trafic de persoane, pe teritoriul Germaniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si