Close sidebar
Close sidebar

Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

Un tânăr de 23 de ani din Capitală a fost arestat preventiv, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Diana Puiu,

Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

[Sursa foto: alba24.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul care conducea fără permis și care a provocat accidentul a fost arestat preventiv, cercetat fiind sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeste si: Accident cumplit în judeţul Neamţ: Un bărbat a murit

Potrivit unui comunicat transmis de Brigada Rutieră, duminică, 29 mai, în jurul orei 00:05, pe str. Drumul Între Tarlale, Sector 3, Bucureşti,s-a produs un accident din urma căruia a rezultat o persoană rănită grav.

Citeste si: Accident mortal, luni dimineață, în Argeș

În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, bărbatul a fost reţinut, ulterior Judecătoria Sectorului 3, dispunand arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Accident teribil în Constanța: O persoană a murit și alte patru sunt rănite

O persoană a murit și alte patru au fost rănite, în urma unui accident rutier

Un accident rutier cu 5 victime s-a produs, vineri seară, în județul Constanța, pe DN2A, la ieșire din localitatea Nicolae Bălcescu. O persoană a murit, patru au fost rănite, două fiind în stare gravă, anunță mediafax.

Accidentul a avut loc pe  DN2A,  la ieșire din Nicolae Bălcescu spre Hârșova.

Conform ISU, o mașină s-a răsturnat în afara șoselei.

Citeste si:  VIDEO- Accident la un aeroclub din Mureș: Un elev a fost grav rănit după ce a căzut cu paraşuta în incinta aerodromului

Potrivit SAJ Constanța, o victimă a murit,  două sunt în stare gravă  și două în stare stabilă.

Citeste si:  Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost grav rănit în Bârlad. Pensionarul s-a izbit cu scuterul de un autoturism

La Spitalul Județean Constanța a ajuns o victimă în stare gravă cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și abdominal, două victime cu traumatism cranio- cerebral și una cu traumatism de braț.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI