Oamenii legii au avut parte de o descoperire șocantă vineri, în albia râului Amaradia, pe raza municipiului Târgu-Jiu! Alin, un tânăr de 26 de ani care a fost dat dispărut de luni, a fost găsit fără suflare.

Durere mare în familia lui Alin

Tatăl său a fost cel care a anunţat Poliţia de dispariţie. Ultima oară când a fost văzut, tânărul luase doi lei şi plecase să-şi cumpere o cafea, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Astfel că o echipă întreagă de pompieri, jandarmi și polițiști au împânzit zona, astfel încât Alin să fie găsit cât mai repede.

„Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Gorj.

Alin mort râu Gorj

El este tânărul găsit în apele râului Amaradia.

[Sursa foto: Colaj Poliția Română & Pixabay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vești bune pentru Laurette, chiar de Ziua Femeii: judecătorii l-au condamnat la închisoare pe bărbatul care a agresat-o în camera de hotel

Din păcate, totul a fost prea târziu pentru tânăr, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Momentan, cel mai plauzibil scenariu ar fi cel în care acesta și-a luat viața. Acum, Alin a lăsat în urma lui o soție îndurerată, dar și un bebeluş de doar opt luni.

Tânără de 25 de ani, dată dispărută în Cluj

Denisa-Mirela Călbază, în vârstă de 25 de ani a fost dată dispărută de peste 24 de ore. Cei care au alertat autoritățile sunt chiar părinții fetei, care speră ca fata să fie găsită în viață. Denisa a plecat de acasă, marţi dimineaţă, şi de atunci nu s-a mai întors.

Denisa Mirela Calbază dispărută

Ea este Denisa-Mirela Călbază.

[Sursa foto: Poliția Română]

"La data de 5 martie 2024, Secția 7 Polițe Rurală Gherla a fost sesizată despre la faptul că numita Călbază Denisa-Mirela, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Jucu de

Mijloc a plecat de la locuință în cursul zilei de azi, 5 martie a.c., în jurul orei 05.35 și nu s-a întors până în prezent", au transmis, marți, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele:

  • înălțime aproximativă- 1,60 m
  • 45-50 de kilograme
  • păr roșcat, lung
  • forma feței ovală
  • semn de naștere în zona ochiului stâng.

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si