În urma răfuielii, localul a rămas devastat. Atenţie, imaginile surprinse de camerele de supraveghere vă pot afecta emoţional.

Antrenorul de box, care are peste 60 de ani, iesise impreuna cu mai multi prieteni sa petreaca.
La un moment dat, a ramas la masa cu un amic si un alt tanar pe care il cunoscuse aseara.
Dupa o discutie aprins, tanarul de 32 de ani s-a ridicat ca din senin si l-a atacat pe sportiv.

In cateva secunde, restaurantul se transforma intr-un adevarat ring de lupta. Nici dupa ce au cazut peste masa, cei doi nu au incetat sa-si imparta pumni si picioare. Cu greu reusesc martorii sa puna punct rafuielii.

Constantin Cucu, antrenor de box: "Nu l-am vazut in viata mea, nu-l cunosc, nu stiu cum il cheama, nu stiu ce s-a intamplat. Noi am avut discutii oe teme de sport, contradictii, cine-i mai bun, cum a fost... Adica eu mi-am spus parerea mea si, la un moment dat, tipul ala revoltat a venit asupra mea sa ma loveasca"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Barbatul recunoaste ca a avut noroc cu sportul de performanta pe care inca il practica. Altfel, ar fi fost snopit in bataie.

Constantin Cucu, antrenor de box: "Am stiut sa ma feresc. Dar imaginati-va daca acel scaun ma lovea... Daca era un om care sa nu fi facut sport in viata lui, sa fie un om obisnuit... Primea un scaun de ala in cap, era mort"

In urma lor a ramas dezastru in local: scaune si mese rupte, dar si angajate terorizate dupa scenele violente.

Adrian Frincu- patron local: "Din care am inteles si am fost si la politie si l-am vazut pe acel personaj, om nu era, in niciun caz, deci 100% era drogat. Deci nu vorbea coerent, nu... Deci era un om efectiv groaznic"

Cosmin Gradinaru- purtator de cuvant IPJ Dolj: "Politistii au intocmit un dosar in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a linistij si ordinii publice, precum si lovirea si alte violente"

Batausul e recidivist. In trecut, a fost condamnat pentru ucidere din culpa dupa ce a lovit mortal un pieton cu masina. In plus, are doua dosare penale pentru furt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si