Două percheziții au efectuat polițiștii doljeni, luni, în municipiul Craiova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tânărul a furat componente ale sistemului de supraveghere video din biserică

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

Citeste si: 44 de percheziții au avut loc în mai multe județe, într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și spălarea banilor

"La data de 17 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaş de cult din cartierul Romaneşti, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei. În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate”, se arată în comunicat. 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un grup de români din Italia a făcut o escrocherie cu venitul de cetățenie. Prejudiciu este de peste 21,5 milioane de euro: „Pericol social extrem”

El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeste si: Polițiștii au reținut trei suspecți pentru furtul unui seif cu jumătate de milion de lei. Percheziții efectuate în județul Bihor

„În urma probatoriului administrat, față de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si